czwartek, 13 listopada 2014

BIWAK-INFORMATOR I PODZIAŁ JEDZENIA

Tak jest już bardzo późno, przepraszamy za takie opóźnienia tych ważnych informacji, ale mam nadzieje, że jak przystało na Złotą Drużynę zmobilizujecie się i zorganizujecie na czas ;)

Oto link do informatora biwakowego, w którym znajdują się podstawowe informacje (np. numery telefonu do kadry) oraz wyproszony przez Was spis ekwipunku
https://drive.google.com/?tab=Xo&authuser=0#folders/0Bw7ykHBvo_N5enhsOUI2UklBaG8

A poniżej podział jedzenia. Do dzieła! Nie zawiedzcie!

Każdy bierze wyznaczone jedzenie i bierze je na biwak J
Jak ktoś dostał sałatkę to robi ją w domu  – wykażcie się dobrymi przepisami (uwaga!!! – każda ma być na con. 4 porcje oraz nie zawierać mięsa)
Każdy zastęp bierze po 2 opakowania herbat (po 20 torebek) –możecie wybrać smak jaki wa pasuje
2. Karolina Joniec – 1 chleb, opakowanie ryżu (4 torebki), 2 opakowania pieprzu
3. Teresa Wąsowicz – 1 chleb, 2 serki, 25 dag szynki (zapakowanej próżniowo)
4. Asia Romańska – 1 chleb, 25 dag sera żółtego, 10 jaj, oregano, bazylia, papryka (ogólnie zioła)
5. Ania Merynda – sałatka z łososiem, 2 ogórki, cukier
6. Kamila Buczek – sałatka jarzynowa, 2 ogórki, cukier (opakowanie)
7. Ola Wójcik – 2 chleby, 2 serki, 5 marchewek
8. Beata Szwabe – sałatka z łososiem, 2 ogórki
9. Zuzanna Mirek – sałatka z tuńczykiem, 4 cebule
10. Maria Kutyba – 1 chleb, 2 serki, opakowanie ryżu (4 torebki)
11. Wiktoria Rówińska – 1 chleb, 25 dag sera żółtego, 0,5 kg mięsa mielonego,
12. Ilona Bebej – 1 chleb, 2 serki, 2 pasztety, 10 jaj
13. Liliana Ludomirska – sałatka z makaronem, bułka tarta, 2 papryki
14. Sandra Sauczek – 1 chleb, 25 dag szynki (zapakowanej próżniowo), masło
15. Zuzanna Ziarkowska – sałatka grecka, 3 cebule, 2 papryki
16. Alicja Rygiel – 1 chleb, 25 dag sera żółtego, masło
17. Gosia Kazior – 1 chleb, 2 pasztety, 0,5 kg mięsa mielonego
18. Patrycja Handke – 2 chleby, 2 pasztety, 5 marchewek
19. Sylwia Szostak- 1 chleb, 2 serki, 5 marchewek, 10 jaj
20. Julia Najder - 1 chleb, opakowanie ryżu (4 torebki), masło, 2 serki
21. Ewa Kaleta - sałatka grecka, 1 chleb, 2 papryki
22. Gosia Hopcias – sałatka jarzynowa, 1 chleb, 2 opakowania pieprzu
23. Gosia Makiela - 2 chleby, 25 dag szynki (zapakowanej próżniowo), masło
24. Wiktoria Góralik - 1 chleb, 2 pasztety, 0,5 kg mięsa mielonego
25. Ania Tutsch – 1 chleb, 2 pasztety, 0,5 kg mięsa mielonego
26. Ania Heliasz - 1 chleb, 0,5 kg mięsa mielonego, 10 jaj

27. Zuza Gacek - sałatka z tuńczykiem, bułka tarta
28. Karolina Muskała - 1 chleb, 0,5 kg mięsa mielonego, masło, 2 ogórki
29. Dominika Merynda – sałatka z makaronem, masło
30. Aga Zając – 2 chleby, 2 pasztety, olej (con.1,5l)
31. Wiktoria Biernacka - 2 chleby, 2 pasztety, 0,5 kg mięsa mielonego
32. Zuzanna Bednarczyk - 1 chleb, 25 dag sera żółtego, masło, 2 ogórki
33. Ala Bubula - 1 chleb, 2 pasztety, 5 jablek
34. Kinga Kutyba - 2 chleby, 0,5 kg mięsa mielonego, sól (opakowanie)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz